Primarul municipiului Piatra-Neamţ a prezentat Programul de Guvernare Locală 2020

Politica

Primarul municipiului Piatra-Neamţ, Dragoş Chitic, a prezentat miercuri, într-o conferinţă de presă, Programul de Guvernare Locală pentru anul 2020.

Programul este structurat pe opt capitole principale care cuprind investiţiile cu fonduri europene sau guvernamentale, proiectele derulate cu fonduri proprii, siguranţa, educaţia şi sănătatea locuitorilor oraşului, precum şi transparenţa decizională.

„Principala mea preocupare, în calitate de primar al acestui oraş, a fost şi este să dezvolt localitatea, să cresc gradul de confort pentru fiecare cetăţean. Chiar dacă este un an mai special, iar în vara acestui an pietrenii vor alege echipa de conducere a municipalităţii pentru următorii patru ani, consider că lucrurile bune realizate în ultimii ani în comunitatea noastră trebuie continuate, parcursul oraşului spre dezvoltare trebuie dus mai departe, iar strategiile pe termen mediu şi lung realizate deja trebuie respectate şi implementate”, a declarat primarul Dragoş Chitic.

În privinţa fondurilor europene, Primăria Piatra-Neamţ are pregătite 32 de proiecte, în valoare totală de peste 92 milioane de euro.

Primarul Dragoş Chitic a declarat că sunt deja semnate 16 contracte de finanţare europeană, în valoare totală de peste 32 milioane euro. Proiectele cu finanţare guvernamentală aprobate până acum sunt de aproape 1,4 milioane euro. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.