Răzvan Cuc şi-a depus candidatura din partea PSD pentru Primăria Piatra-Neamţ

Politica

Fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc şi-a depus, luni, candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ din partea PSD.

„Voi face o echipă redutabilă alături de preşedintele Ionel Arsene şi echipa de consilieri locali. Vom da o nouă faţă oraşului şi vom implementa toate proiectele pe care le vom prezenta. Sunt proiecte care cuprind atât infrastructura de transport, cât şi crearea de locuri de muncă, dezvoltarea turismului, dar totodată nu trecem cu vederea problemele cetăţenilor. Aici mă refer la creşe, grădiniţe, locuri de joacă, subvenţionarea preţului la gunoi şi la apă”, a declarat Răzvan Cuc.

Răzvan Cuc a fost însoţit de echipa de candidaţi pentru Consiliul Local şi de preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene.

„Am convingerea că Răzvan Cuc va câştiga Primăria Piatra-Neamţ. Cetăţenii vor cântări foarte bine oferta electorală, că îşi doresc progres şi performanţă la Primăria Piatra-Neamţ. Răzvan Cuc a demonstrat prin proiectele pe care le-a implementat şi dezvoltat că este un bun manager şi cred că Primăria Piatra-Neamţ are nevoie de un bun manager. Promit cetăţenilor din Piatra-Neamţ că îl voi sprijini pe Răzvan Cuc să implementeze proiecte de infrastructură, sociale, care să genereze locuri de muncă”, a declarat Ionel Arsene.

Liderul PSD Neamţ a explicat de ce a ales să mizeze pe un candidat originar din Giurgiu pentru Primăria Piatra-Neamţ.

„Am ales să fac performanţă la Neamţ şi, aşa cum multinaţionalele îşi aduc manageri de top pentru că vor să facă profit, asta vrem să facem şi noi aici. Vreau ca Răzvan Cuc să devină unul dintre cei mai însemnaţi nemţeni pe care i-a avut judeţul, prin proiectele pe care le implementează aici”, a subliniat Arsene.

Răvan Cuc a fost ales deputat PSD de Giurgiu, dar în urmă cu un an a fost asumat de organizaţia PSD Neamţ. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.