VA URMA. Ghid performativ pentru spectator” deschide stagiunea 2020-2021 la Teatrul Tineretului

Social

„VA URMA. Ghid performativ pentru spectator” reprezintă un nou proiect teatral ce deschide stagiunea 2020-2021 la Teatrul Tineretului. Primele reprezentații vor avea loc pe 28, 29 și 30 august și pe 11, 12 și 13 septembrie.
„VA URMA. Ghid performativ pentru spectator” este o experiență a reîntâlnirii cu echipa TT într-o călătorie ghidată în universul teatrului, pe un concept de Gianina Cărbunariu.
Escalele acestei călătorii sunt asigurate de Ada Milea, Mariana Cămărășan, Elise Wilk,Eugen Jebeleanu. Spectatorii sunt invitați într-o călătorie în care și drumul, și destinația,chiar și mijlocul de transport este teatrul. Însoțitorii în această călătorie vor fi actorii:

Emanuel Becheru, Paul Ovidiu Cosovanu, Cătălina Eșanu, Corina Grigoraș, Gina Gulai,Ecaterina Hâțu, Maria Hibovski, Andrei Merchea-Zapotoțki, Rareș Pîrlog, Mircea Postelnicu, Adina Suciu.
„VA URMA. Ghid performativ pentru spectator” propune un concept realizat special pentru maximum 6 persoane, în care publicul va putea descoperi instalații performative create pentru diferite spații ale teatrului: în interiorul său, în afară și chiar pe fațada acestuia.
„VA URMA. Ghid performativ pentru spectator” debutează pe 28 august cu 3 reprezentații: de la ora 19:00, de la ora 20:00 și de la ora 21:00. Reprezentațiile continuă de-a lungul weekend-ului, pe 29 și 30 august, la aceleași ore: 19:00, 20:00 și 21:00. Pe 11, 12, 13 septembrie reprezentațiile sunt reluate de la orele 19:00, 20:00, 21:00.

VA URMA. Ghid performativ pentru spectator
Escale asigurate de Ada Milea, Mariana Cămărășan, Elise Wilk, Eugen Jebeleanu
Însoțitori de bord: Emanuel Becheru, Paul Ovidiu Cosovanu, Cătălina Eșanu, Corina Grigoraș, Gina Gulai, Ecaterina Hâțu, Maria Hibovski, Andrei Merchea-Zapotoțki, Rareș Pîrlog, Mircea Postelnicu, Adina Suciu.

Un concepTT de Gianina Cărbunariu
Vlad Socea – asistent
Alex Halka – sound design
Cristian Niculescu – lightdesign
Cristian Ionescu – regie tehnică
Traseul 1
Plecări: 28, 29, 30 august si 11, 12, 13 septembrie (din fața teatrului)
Ore de îmbarcare: 19.00, 20.00, 21.00
Capacitate maximă: 6 locuri
Vârstă recomandată: 12+
Durata călătoriei: maxim 40 minute
Bilete:https://www.bilete.ro/va-urma-ghid-performativ-pentru-spectator/
Rezervări: Alina Balint – 0756698978. Biletele rezervate pot fi achitate și ridicate la intrare, înainte de începerea evenimentului.
Condiții de îmbarcare:
Spectatorii sunt rugați să se prezinte în fața Teatrului Tineretului cu cel mult 10 minute înainte de începerea călătoriei și să respecte distanța minimă de 2 metri între persoane.
Fiecare spectator va trece prin filtrul de verificare a temperaturii și va purta mască pe toată durata evenimentului.
Măștile de unică folosință pot fi aruncate în containerele special amenajate.
Dacă evenimentul nu poate avea loc din cauze obiective, contravaloarea biletului se returnează.
Achiziționarea biletului reprezintă acordul spectatorului pentru regulile enunțate anterior.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.